Learn More Down Arrow

CloudHealth Technologies

Greater Boston

After raising a large Series D round of funding, cloud management and optimization company CloudHealth Technologies began searching for a space that would unite its team and keep pace with its explosive growth. Through a highly collaborative team approach, we delivered a headquarters that inspires creativity while reflecting and fostering the team’s unique character and culture.

The Challenge

CloudHealth came to T3 with two major challenges: unify the teams working in its existing space while simultaneously beginning the process of searching for a new headquarters.

CloudHealth’s existing brick and beam headquarters, located in Boston’s Seaport district, had grown to over 30,000 SF spread across three floors and five different suites. The company’s teams were dispersed and disorganized, hindering collaboration and making it difficult to foster a single company culture. With its new funding in place, CloudHealth prioritized creating a space that would help attract and retain the talent it needed to grow and scale the business.

Our Approach

We utilized a team-based approach from the very start of our engagement with CloudHealth. Our workplace strategist worked with the company’s executive and operations teams to make the current space a more cohesive unit. This included bringing in consistent artwork and furniture, and thinking strategically about how to distribute amenities throughout the building to encourage the dispersed teams to interact more. And knowing that relocation to a new space was imminent, we carefully managed the costs of this short-term fix.

What I really appreciate about T3 is they are more than just transaction-related brokers. They are a partner, and we took full advantage of their suite of services.

Larry Begley, CFO, CloudHealth Technologies

At the same time, other members of our team led the search for a new headquarters, prioritizing spaces with large floor plates, room for expansion, and a landlord that understood CloudHealth’s long-term vision and growth plans. Our team used data to drive the search, analyzing employee commute times and creating an in-depth financial analysis to identify economic value.

Test

The Result

After an extensive search, we identified a 78,000 SF space on two large floor plates. We managed the entire buildout, keeping the project on time and on budget. The new space is defined by a completely open floor plan with no assigned offices for any CloudHealth employee, including executives. This was a major shift for the team and immediately led to better communication and collaboration.

The space also better reflects the company’s culture and branding—with connected and open floor plans, no individual offices for better communication and management transparency, and thoughtful branding elements and signage throughout—allowing it to continue attracting top-quality talent. And the move brought CloudHealth closer to South Station, an important transportation hub for many company employees. The grand opening of CloudHealth’s new headquarters also attracted prominent community members, including Massachusetts governor Charlie Baker.